Onderwijs

Heb je behoefte aan meer controle over geproduceerde content binnen jouw onderwijsinstelling? Wil je dat je de huisstijl van jouw school centraal vast kunt stellen? En moet dit allemaal op een veilige manier? Lees dan snel verder, want de oplossing is hier. 
Met de XpressionManager zorg je voor herkenbaarheid en consistentie binnen jouw content. Verspil niet langer kostbare tijd aan het zoeken naar de juiste kleur en de juiste afmetingen. Die slaat deze  brandportal voor onderwijs allemaal voor je op.
 
Zelf grip op afdrukken

Wil je de content in je eigen gebouw afdrukken? Koppel je apparaat en printen maar. Toch een drukkerij inschakelen? Download je content en stuur het eenvoudig naar de drukkerij van jouw keuze. Zoveel vrijheid heb je met de XpressionManager.

Veiligheid voorop

Bij XpressionLabs vinden wij de veiligheid van onze klanten het belangrijkste. Daarom zijn wij ISO-27001 gecertificeerd. Hiervoor worden wij elk jaar streng geaudit. Alleen zo kan de veiligheid van jouw data gewaarborgd worden.

Dit zorgt ervoor dat jouw gegevens altijd veilig opgeborgen zijn. Dit gebeurt in Nederland, waardoor de strenge Europese en Nederlandse privacyregels op jouw gegevens van toepassing zijn. 

Hierdoor is onze tool uiterst geschikt om tentamens mee te ontwerpen en printen. Maak je ook geen zorgen meer over dictaten en pro-rechten, want bij het afdrukken van je dictaten krijg je een handig overzicht van wat je precies aan stichting PRO moet betalen.

Snel en gemakkelijk

Met het XpressionManager brandportal voor scholen kun je zelf bepalen wat een gebruiker mag doen. Zo kunnen je studenten content maken en kan jij zelf bepalen hoeveel daarvan besteld wordt. 

De opmaak van je content wordt makkelijk opgeslagen. Pas een beetje tekst aan, en je bent alweer klaar. Daarnaast kun je je content ook handig inplannen, waardoor jij grip houdt op je content.  

videobellende leraar

Bepaal simpel met rollen en rechten wie toegang heeft tot specifieke onderdelen in de portal.

24/7 toegang vanaf elke onderwijslocatie tot het opmaken, beheren, downloaden en bestellen van jouw communicatie-uitingen.

Met onze rapportages heb je realtime inzicht in alle data waarop je kunt sturen voor jouw school.

Onze eigen template-editor toont realtime het eindresultaat van het product aan de gebruiker. Zie makkelijk waar je mee bezig bent en voorkom fouten!

De brandportal kun je volledig vertalen naar jouw gewenste taal. Standaard bieden wij Nederlands, Engels en Duits aan.

Stuur direct je content door naar de drukkerij of druk het binnen jouw school af. Gratis, simpel én snel!

Portals
Actieve gebruikers
Templates
Orderregels 2020

Ontvang een gratis demo account

Screenshots

Contact

Vrijblijvende prijsopgave of een demo?

We komen graag in contact met je

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08:30 – 17:00

08:30 – 17:00

08:30 – 17:00

08:30 – 17:00

08:30 – 17:00

Gesloten

Gesloten

Meer info

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief