Retail

XpressionManager voor retail

Jouw persoonlijke brandportal

Duurt het bij jouw winkel, of op kantoor, ook altijd zo lang voor er content gecreëerd is? Is een poster maken een tijdrovende taak? Wil je dat je huisstijl in elke reclameposter hetzelfde en herkenbaar is? Dan is de XpressionManager de oplossing voor jouw bedrijf.

Een XpressionManager brandportal is een online tool en ideaal voor alle retailwinkels. Dankzij de makkelijke en snelle software maak je eenvoudig posters en andere content voor je bedrijf.

Voor je hele bedrijf

Met dit handige brandportal voor retailwinkels inspireer je alle gebruikers binnen je organisatie. Zo zorg je dat in alle takken en locaties van je bedrijf dezelfde formats voor content worden gebruikt. 

Daarnaast kun je de tool ook koppelen aan je inkoopsysteem. Hiermee krijgt je bedrijf een impuls op het gebied van financiële efficiëntie en krijg je  nóg makkelijker inzicht in de uitgaven door bijv.  de marketingafdeleing.

Tijdwinst door gemak

De XpressionManager creëert gemak door je formats op te slaan. Zo gebruik je bijvoorbeeld voor alle content dezelfde kleurstelling. 

Content maken in meerdere talen? Met de XpressionManager sla je je format op en pas je gemakkeljik je tekst aan. Zo werk je sneller en makkelijker!

 

portal in winkel

Ontdek de mogelijkheden

Je kunt nu een demo-aanvraag doen om de XpressionManager uit te proberen binnen jouw bedrijf. Klik op de button en volg het voorbeeld van al meer dan 3.000 van onze klanten.

Gemak, tijdwinst en een sterke merkidentiteit!

Altijd toegang vanuit elke winkel of kantoor tot het opmaken, beheren, downloaden en bestellen van jouw communicatie-uitingen.

Bepaal met rollen en rechten wie toegang heeft tot specifieke onderdelen in de portal. Stel simpel budgetten en rechten in.

Met onze rapportages heb je realtime inzicht in allerlei data. Dit geeft jou controle.

Onze eigen template editor toont voortdurend het eindresultaat van het product aan de gebruiker. Werk preciezer én voorkom fouten tegelijk.

De brandportal kun je volledig vertalen naar jouw gewenste taal. Standaard bieden wij Nederlands, Engels en Duits aan. Andere taal gewenst? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Druk je content in huis of koppel je eigen leveranciers aan je communicatie-uitingen. Met XpressionManager ben je hierin vrij en daarmee onafhankelijk.

Portals
Actieve gebruikers
Templates
Orderregels 2020

Ontvang een gratis demo account

Screenshots

Contact

Vrijblijvende prijsopgave of een demo?

We komen graag in contact met je

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08:30 – 17:00

08:30 – 17:00

08:30 – 17:00

08:30 – 17:00

08:30 – 17:00

Gesloten

Gesloten

Meer info

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief