B2B-bedrijven

Dé huisstijltool voor jouw bedrijf

Is het beheren van jouw bedrijfscommunicatie een struikelblok? Is merkmanagement en herkenbaarheid een must? Wil je minder tijd besteden aan het maken en beheren van (online) marketing? De Xpressionmanager brandportal is een makkelijke en kostenbesparende tool voor het beheer van de interne en externe communicatie binnen jouw bedrijf. Met deze tool krijg je inzicht en daardoor overzicht op de interne communicatie binnen uw organsiatie/kantoor.

 

Uitgebreide opties

Van reclameposters, visitekaartjes, schapkaarten en socialmedia content, tot het maken van de opdruk op bedrijfskleding, bedrijfsmatige inkoop/point of sale en winkelaankleding. 

Kortom: deze brandmanagementtool voor bedrijven biedt vele mogelijkheden. Daarnaast denken wij graag met je mee hoe de tool voor jouw kantoor het beste werkt.

Jouw gegevens veilig verwerkt

Veiligheid staat bij Xpressionlabs hoog in het vaandel. Daarom zijn we ISO-27001 gecertificeerd. Dit betekent dat alle gegevens in de portal veilig verwerkt worden.

Minder werkdruk door tijdbesparing

Naast controle en uniformiteit zorgt XpressionManager voor tijdbesparing, minder werkdruk en effectieve budgetering. in het opmaak- en bestelproces. 

Door de efficiëntie en controle die je krijgt over jouw communicatie bespaar je tijd én kosten.

Bedrijfsdienstverlening

Controle over webmarketing. Bepaal met rollen en rechten wie toegang heeft tot specifieke onderdelen in de portal. Stel budgetten en autorisatoren in.

24/7 toegang vanaf elke kantoorvestiging tot het opmaken, beheren, downloaden en bestellen van jouw communicatie-uitingen.

Met onze rapportages heb je realtime inzicht in alle data waarop je kunt sturen.

Web2print voor jouw bedrijf. Onze eigen template editor toont realtime het eindresultaat van het product aan de gebruiker.

De brandportal kun je volledig vertalen naar jouw gewenste taal. Standaard bieden wij Nederlands, Engels en Duits aan.

Communicatiebeheer: koppel je eigen leveranciers aan je communicatie-uitingen. Met XpressionManager ben je hierin vrij en daarmee onafhankelijk.

Bedrijfsdienstverlening
Portals
Actieve gebruikers
Templates
Orderregels 2020

Ontvang een gratis demo account

Screenshots

Contact

Vrijblijvende prijsopgave of een demo?

We komen graag in contact met je

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08:30 – 17:00

08:30 – 17:00

08:30 – 17:00

08:30 – 17:00

08:30 – 17:00

Gesloten

Gesloten

Meer info

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief