XpressionManager

XpressionManager

Jouw persoonlijke brandportal

Moeite met het creëren van interne en externe communicatie? Nooit meer zorgen over de juistheid van de huisstijl? Wil je alle hoeken van je bedrijf betrekken bij het maken van communicatiemiddelen? 

Gehele organisatie betrokken
Met deze online brandmanagement software faciliteer je alle gebruikers binnen jouw organisatie om content op te maken, te downloaden en te bestellen.

Kostenbesparen én efficiënt werken
De communicatiecool zorgt voor huisstijlbeheer, herkenbaarheid en veelzijdigheid. Daarnaast worden er kosten bespaard in het opmaak- en bestelproces.

Veiligheid staat voorop
De tool voldoet aan de strenge eisen van ISO-27001 voor informatiebeveiliging. Zo zijn je bestanden altijd veilig in onze portals.

Kortom:  tegenwoordig wordt er steeds meer online gecommuniceerd, dit moet snel en efficiënt. De XpressionManager communicatietool is daarom onmisbaar binnen jouw organisatie. 

 

XpressionManager, dé uitvinding op het gebied van een online communicatietool. 

brandmanagenttool voor huisstijlbewaking

Een kijkje binnen de software

consistentie in huisstijl

Gemak, tijdswinst en een sterke merkidentiteit!

24/7 toegang vanaf elke locatie tot het opmaken, beheren, downloaden en bestellen van jouw communicatie-uitingen.

Bepaal met rollen en rechten wie toegang heeft tot specifieke onderdelen in de portal. Stel budgetten en autorisatoren in.

Met onze rapportages heb je realtime inzicht in alle data waarop je kunt sturen.

Onze eigen template editor toont realtime het eindresultaat van het product aan de gebruiker en worden fouten voorkomen.

De brandportal kun je volledig vertalen naar jouw gewenste taal. Standaard bieden wij Nederlands, Engels en Duits aan.

Produceer je in huis of koppel je eigen leveranciers aan je communicatie-uitingen. Met XpressionManager ben je hierin vrij en daarmee onafhankelijk.

Portals
Actieve gebruikers
Templates
Orderregels 2020

XpressionManager voordelen

Huisstijlbewaking / merkmanagement

Vanuit de gehele organisatie efficiënt en eenvoudig opmaken, downloaden, online en offline publiceren en bestellen van communicatiemiddelen binnen de huisstijl. Zelfs zo eenvoudig dat iedereen binnen je organisatie met de brandportal uit de voeten kan. Houd controle op je communicatie-uitingen en bespaar tijd en geld op de verbonden processen.

Huisstijl bewaking
XpressionManager template opmaak

Template opmaak

Door onze slimme template-engine is het opmaken van communicatiemiddelen nog nooit zo eenvoudig geweest. Jij als brandmanager hebt de regie over wie wat mag aanpassen, zonder je zorgen te maken over de huisstijl en het eindresultaat. Gebruikers kunnen naast tekst, ook beelden vanuit de Digital Asset Manager gebruiken. XpressionManager borgt dat de resolutie goed is, maar geeft de gebruiker wel de vrijheid om zelf een uitsnede te maken. Wil je op basis van data uit een database documenten opmaken? Ook dat behoort tot de vele mogelijkheden van XpressionManager.

DAM (Digital Asset Manager)

Voorkom onnodig zoeken en versplintering van je bestanden. Leg deze centraal vast in je brandportal en stel in wie toegang heeft tot deze media, documenten en/of andere bestanden. Maak ze nóg sneller vindbaar door toekennen van metagegevens en deel ze gemakkelijk met anderen. Op deze manier zijn alle assets binnen je organisatie gemakkelijk en snel toegankelijk en hierdoor hoeft er niet meer eindeloos gezocht te worden naar bestanden.

Digital Asset Manager
Koppelingen XpressionManager

Koppelingen

  • Automatisch ingelogd worden in XpressionManager vanaf je intranet?
  • Gegevens uitwisselen met je interne IT-systeem?
  • Orders binnenschieten in je inkoopsysteem?
  • Orders doorsturen naar leveranciers?
Op basis van je wensen maken we een koppeling tussen je XpressionManager brandportal en jouw IT-systeem. Doordat we dezelfde taal spreken als jouw IT-afdeling, schakelen we vlot en doeltreffend met ze. We hebben diverse koppelingen met inkoop- en productiesystemen zoals ERP, MIS, maar ook met je intranet. Door deze koppelingen automatiseren we een hoop zaken en processen die voorheen handmatig uitgevoerd werden, met als gevolg een hoop tijdwinst en kostenbesparing.

ISO27001 veiligheid

Veiligheid

Omdat wij willen dat jouw data optimaal beveiligd en beschikbaar is, staat informatiebeveiliging bij ons voorop. We zijn hiervoor ISO27001-gecertificeerd en worden hierop jaarlijks geaudit. Verder worden er met enige regelmaat pentests uitgevoerd op onze brandportals om eventuele kwetsbaarheden op te sporen. Zo is en blijft je data veilig.

"Voor brandmanagers dé tool om controle te houden over de interne en externe communicatie"

Pricing

XpressionManager wordt als een SAAS (Software as A Service) model geleverd.  

Kosten hangen af van het aantal gebruikers, hoeveelheid opslag en modules die je gebruikt. 

Wij komen graag in contact met je voor een accurate prijsopgave. Je kunt ons hiervoor bellen of ons contactformulier gebruiken.

Vanaf

€ 250

p/maand

Ontvang een gratis demo account

Contact

Vrijblijvende prijsopgave of een demo?

We komen graag in contact met je

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08:30 – 17:00

08:30 – 17:00

08:30 – 17:00

08:30 – 17:00

08:30 – 17:00

Gesloten

Gesloten

Meer info

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief